• Zomermiddag ouderensoos

We sluiten het seizoen af met een bingo. Leiding Mieke Bakker, tel. 355 18 78. Vervoer via Dinie Oostenbrugge, tel. 355 50 66.

• 5e zomerdienst

Van 7 juli t/m 25 augustus worden de zomerdiensten gehouden, gezamenlijk met de Goede Herderkerk. Deze kerkdiensten vinden om en om plaats in de Jachtlaankerk en in de Goede Herderkerk.

• 7e zomerdienst

• Ouderensoos

Start van het nieuwe seizoen met een spellenmiddag.

• Boekentafel

De boekentafel staat elke 1e zondag van de maand in de hal van de kerk met actuele boeken over religieuze onderwerpen en zingeving. Een deel van de opbrengst van de boekentafel komt ten goede aan de wijkkas.

• Startzondag

Nadere informatie over het programma en locatie volgt.