Startavond gesprekskring Spoorzoekers: Zinvol leven. Prediker

Wil je praten over verschillende onderwerpen, die te maken hebben met God, de Bijbel en zaken die er toe doen in het leven, dan ben je van harte welkom bij de Spoorzoekers (voorheen 25+ Groep, nu gericht op de zogenaamde ‘midden generatie’).
We praten, luisteren, zoeken, en delen kennis en visies. Dit jaar nemen we het boekje Zinvol leven. Prediker als leidraad. Het is geschreven door theoloog des vaderlands Stefan Paas, en door Siebrand Wierda, en gaat in op de vraag: wanneer is ons leven zinvol? Een vraag die Prediker zich stelde in de derde eeuw voor Christus, maar ook een hele postmoderne vraag die vele van ons zullen herkennen. Het boekje van Paas en Wierda is een zoektocht naar een praktische toepassing van de adviezen in het boek Prediker, in het leven van elke dag. Daarbij  komen de vele levensterreinen aan de orde: werk, geld, plezier, relaties en geloven. Als lezers worden we uitgedaagd om ons een mening te vormen met behulp van de Bijbel en ermee aan de slag te gaan.

Ongeveer één keer per maand komen we als spoorzoekers bij elkaar, bij iemand thuis. De avonden beginnen om 20.00 uur.
De data voor dit seizoen zijn:
maandag 16 september,
donderdag 17 oktober,
dinsdag 12 november,
maandag 13 januari,
dinsdag 11 februari,
donderdag 19 maart,
dinsdag 14 april,
woensdag 13 mei.
In juni sluiten we af met een bijzondere bijeenkomst die we later dit jaar inplannen.

We verwelkomen dit seizoen ook graag weer nieuwe mensen, niet alleen uit de Goede Herderkerk, maar ook uit de Jachtlaankerk, Grote Kerk en omstreken! Je bent van harte welkom om een avond mee te kijken. Je kunt ieder moment van het seizoen aansluiten.

Meer weten?
Adilia Bekking vertelt je graag meer en kan je ook vertellen waar de eerste avond plaatsvindt. / 055-3561920 of 06-22555677.

We zien uit naar je komst!