Lezing ‘Onzeker weten’, over radicale theologie

In de categorie ''

Het leven is onzeker, en dat geldt ook voor ons geloven. Moeten we alle onzekerheid proberen uit te bannen en zien op te heffen? En kan dat wel? Ten koste van wat? Of is onzekerheid een voorwaarde voor geloven? En wat betekent dat voor hoe we de bijbel lezen, liturgie vieren, (om)kijken naar ons geloof en naar elkaar?

We in gesprek met één van de schrijvers van het boek ‘Onzeker weten’, Gerko Tempelman. Ook als je de leeskring hebt gemist, is deze lezing los van de eerdere avonden te bezoeken.

Deze kring is een samenwerkingsproject van: De Jachtlaankerk, De Grote Kerk, De Goede Herderkerk, Wijkgemeente Noord-Oost en geloofsgemeenschap De Drie Ranken.

Kosten: vrijwillige bijdrage, richtbedrag € 5

Het programma van Verdieping in Noord-West biedt een keur aan van leerhuizen, lezingen, maaltijden, films en gesprekskringen over onderwerpen die ertoe doen. In de hal van de kerk ligt de brochure waar het hele programma in staat. Ook kunt u het downloaden via 2022-2023-Verdieping-NW-programma