Leerhuis: Liberaal Christendom

In de categorie ''

Lezing door Ds. Offringa: (eventueel gevolgd door een leeskring o.l.v. Ds. Anja Fijnvandraat)

Liberaal christendom voor iedereen. Een avond voor hedendaagse godzoekers, naar aanleiding van het veelbesproken boek Liberaal christendom. Ervaren, doen, denken, dat begin 2016 verscheen.

Over het boek
In Liberaal christendom presenteren elf auteurs van protestantse huize een hedendaagse vorm van geloven. Ze nemen de christelijke traditie serieus en ontvouwen haar waarde voor deze tijd, zonder de hakken in het dogmatische zand te zetten of te lonken richting atheïsme. Gezocht wordt naar een doordachte beleving van het geloof en een daaraan verbonden manier van leven. De auteurs zoeken met hun liberale benadering aansluiting bij de vragen van hedendaagse godzoekers, zowel binnen als buiten de kerk.

[Vanaf 19.30 uur staat voor u de koffie klaar.]