Kapelconcert Hoog Soeren: Triple Tonic

In de categorie ''

Een bijzonder concert: de formatie “Triple Tonic“.

Triple Tonic bestaat uit drie dames die elkaar hebben leren kennen bij muziektheater Apeldoorn. De dames hebben hun voetsporen al verdiend in de muziekwereld en in 2020 hebben ze hun krachten gebundeld en gaan ze samen op muzikaal avontuur als Triple Tonic.
Triple Tonic staat voor 3 basistonen oftewel Tonic(a), vooral niet te verwarren met de Gin Tonic.

Het repertoire van Triple Tonic bestaat uit driestemmige covers van bekende popsongs en solistische stukken (een aantal zelfs zelf geschreven door Triple Tonica zangeres Daniëlla).
Daniëlla zorgt voor de zang en instrumentale begeleiding, ze wisselt moeiteloos de gitaar, piano en ukelele met elkaar af. Daarbij komt haar mooie, heldere stem goed tot uiting.
Patricia zorgt met haar enorme vocale capaciteiten en bereik voor diepte en warmte in de groep.
En Paula’s heldere, krachtige sopraan en ondersteuning op de gitaar completeert het geheel.

De combinatie van de 3 stemmen zorgt voor een mooie klank waar u de hele middag van kan genieten.

Kortom, heeft u zin in een mooie, muzikale middag….kom dan naar de Kapel Hoog Soeren en geniet van een divers repertoire van bekende covers gestoken in een Triple Tonic jasje.

In de pauze en na afloop is er een “meet en greet” met elkaar en met de spelers onder het genot van een drankje en een hapje.

Kaarten kosten € 10,00 en zijn te reserveren via de website of te verkrijgen aan de zaal vanaf 15.00 uur. Contant betalen.
www.kapelconcertenhoogsoeren.nl