Jachtlaankerk en Kapel Hoog Soeren

Kapelconcert – Hoog Soeren

De ‘Kruiter zingt Linker Band’ geeft een concert in de kapel van Hoog Soeren. Nederlandstalige eigen liedjes gespeeld door een semi-professionele band. Weer eens heel iets anders op het podium voor muzikale variëteit.

De Kruiter zingt Linker band:Wij, de Kruiter zingt Linker band, zijn een semi-professionele band die Nederlandstalige eigen liedjes spelen: ballads, up tempo en soms ook latin feel. We werken toe naar een theatervoorstelling voor de kleinere theaters, maar doen ook losse optredens en huiskamerconcerten. De band is opgericht door Esther Kruiter (zangeres) en Paul-Jan Linker (toetsenist/componist) ongeveer een jaar geleden als vervolg op voorstellingen die zij met z’n tweeën deden. Sinds de oprichting van de band speelt Clement Keyzer op drums en Erwin Willemse op basgitaar mee.  Wij willen graag mensen raken met onze muziek, samen in verbinding veel plezier maken en dat ook uitstralen op het podium”.

Kaarten kosten € 7.50 en zijn te reserveren via de website of verkrijgbaar aan de zaal vanaf 15.00 uur. Contant betalen. In de pauze en na afloop is er gelegenheid de muzikanten en elkaar te ontmoeten via de “meet and greet” onder het genot van een drankje en een hapje.

www.kapelconcertenhoogsoeren.nl