Holy Soup voor 18+ers

Dit evenement vindt plaats van 27 september 2019 tot en met 25 oktober 2019. De eerstvolgende keer is op 27 september 2019 17:30

Holy Soup voor 18+ers uit de JLK, GHK en GK

Elke laatste vrijdag van de maand (m.u.v. de zomermaanden juli en augustus) komen we rondom een lekkere kop soep (of iets anders smakelijks) bij elkaar op verhaal in de Goede Herderkerk.
We koken en eten samen.
Figuurlijk gooien we ook allerlei ingrediënten in de soeppan: onze eigen verhalen, inzichten, vragen en antwoorden. Zo ontstaat er een heerlijk holy soepje!

Rond de tafel heeft zich inmiddels een leuke, gezellige groep verzameld met jongeren uit de Grote Kerk, Jachtlaankerk en Goede Herderkerk, maar natuurlijk is er nog plek voor jou. Schuif je aan?

Data: elke laatste vrijdagavond van de maand

Begeleider: ds. Annelies Jans
Opgave: appje/smsje naar ds. Annelies Jans: 06-39183639

Voor meer informatie verwijzen we je naar het programma Verdieping in Noord-West.