‘God en ik’; 1e bijeenkomst

In de categorie ''

Apeldoorn-brede leeskring: ‘God en ik’ van Alain Verheij

Alain Verheij (1989) is schrijver, journalist, blogger, dominee en zelfbenoemd ‘Theoloog des Twitterlands’.
In 2018 verscheen zijn veelgeprezen boek ‘God en ik’, met als ondertitel: ‘wat je als weldenkende 21ste eeuwer kunt leren van de Bijbel’. In dit boek schrijft hij persoonlijk, kritisch en een tikje ironisch over zijn geloof. Voor wie op een eigentijdse manier in gesprek wil gaan over de betekenis van de Bijbel bij levensvragen.

Apeldoorn-breed nodigen we je uit om dit boek in vier avonden met elkaar te bespreken, telkens van 20:00 tot 22:00 uur.
De eerste drie avonden bestaan uit een inleiding over de thuis gelezen hoofdstukken en een onderling gesprek in kleinere groepen. De laatste bijeenkomst gaan we in gesprek met de schrijver zelf!

ds. Henk Boter (Julianakerk), ds. Ad Wijlhuizen (Drie Ranken) en ds. Annelies Jans (Goede Herderkerk)

De bijeenkomsten zijn op:
Woensdag 09 oktober, Julianakerk
Woensdag 30 oktober, Goede Herderkerk
Woensdag 27 november, Jachtlaankerk
Dinsdag 10 december, De Drie Ranken; ook toegankelijk voor wie de eerste drie bijeenkomsten niet heeft bijgewoond. De kosten voor deze vierde avond zijn, ongeacht of je de eerste drie avonden wel of niet hebt bijgewoond, € 5,-.

Aanmelden graag vóór 30 september per e-mail aan bij ds. Annelies Jans: . Vermeld daarbij (voor een goede indeling van de gespreksgroepen): je naam, de naam van je eigen kerk (wanneer van toepassing), en welke avond(en) je aanwezig hoopt te zijn.

Het boek ‘God en ik’ dien je zelf aan te schaffen, ISBN 978-90-450-3573-4, uitgeverij Atlas Contact.

Voor meer informatie verwijzen we je naar het programma Verdieping in Noord-West.