Houd je van zingen? Houd je nog meer van kerstliedjes? Vind je het leuk om na drie keer repeteren mee te zingen tijdens de kerkdienst op eerste kerstdag?

Geef je dan op voor het pop-up kinderkerstkoor!

We repeteren op drie zondagen tijdens de dienst om 10 uur in de koffieruimte onder leiding van Martine op 9 december, 16 december en 23 december.
Als je niet op zondag kunt, mag je ook meerepeteren met het kinderkoor vanaf donderdag 22 november van 19.00-19.45 uur in de Jachtlaankerk.

Het kinderkerstkoor zingt op eerste Kerstdag, 25 december om 9.45 uur.
Ook is er een uitvoering op donderdagmiddag 20 december tijdens de ouderenmiddag. Het zou leuk zijn als je hieraan mee kunt doen, laat dit even weten bij aanmelding.

Doe mee en mail

Naast het pop-up koor is er op eerste Kerstdag ook het kinderkring-kerstspel 2018. Meer informatie hierover en over pop-up kinderkerstkoor vind je op de pagina Jeugd onder Activiteiten. Je kunt ook de pdf downloaden via de link Pop-up kinderkerstkoor en kerstspel 2018. Daar staat ook alles op.