Dit jaar gaan we in de Adventstijd op zoek naar het MYSTERIE VAN KERST.
Vanaf 2 december ontdekken we elke zondag een aanwijzing met Godly Play. We werken, spelen en vieren feest. We komen niet terug in de kerk, je ouders kunnen je na de dienst ophalen in de kinderkringruimte.
Op 9 december is er voor groep 7 en 8 Kelderkerk Junior.
Op eerste kerstdag komt alles samen in het Kerstspel.

Poppenspelers gezocht
Ben je tussen de 3 en 12 jaar en speel je graag toneel?
Doe dan mee met het kerstspel op eerste kerstdag om 10 uur in de Jachtlaankerk. Op 23 december oefenen we met 14 poppenspelers na de dienst.

Kaarsenkinderen
Elke zondag steken we een kaars aan voorin de kerk. Daarbij kijken we naar de kerststal. En zingen we het kaarsenlied.

WIL JE POPPENSPELER OF KAARSENKIND WORDEN?

Geef snel je op:

Op eerste Kerstdag treedt ook het pop-up Kinderkerstkoor op. Meer informatie hierover v ind je op de pagina Jeugd onder Activiteiten. Je kunt ook de pdf downloaden via de link Pop-up kinderkerstkoor en kerstspel 2018. Daar staat ook alles op.